طرز تهیه لوز زعفرانی

 

 

طرز تهیه لوز زعفرانی

 

مواد لازم برای لوز زعفرانی :

 پودر بادام ۳۰۰ گرم
 شکر ۱/۵ پیمانه
 آب ۳/۴ پیمانه
 پودر زعفران ۲ گرم
پودر قند ۳۰ گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه لوز زعفرانی :

شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم‌ و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید.

 

اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید.

 

منبع :بیتونه